Lekkage badkamer Eindhoven

Iedere badkamer is ingericht op de aanwezigheid van water. Het is echter een ander verhaal als na ieder bad of douchebeurt uw gehele vloer blank staat, of als het water niet door de gootsteenafvoer wegstroomt maar op de vloer druppelt. Badkamerlekkage is heel vervelend en zorgt meteen voor ongemak. Aarzel dan ook niet om de hulp van de door ons aangedragen professional in te schakelen! Wij begrijpen het complexe netwerk van water- en afvoerleidingen als geen ander en hebben in een mum van tijd de juiste oplossing voor het probleem gevonden. Uw badkamer wordt snel weer de ruimte waarin u kunt ontspannen!

Onjuiste aanleg

Lekkage in de badkamer ontstaat in de meeste gevallen door een onjuiste aanleg van het leidingwerk. Zorg daarom altijd dat u sanitair laat plaatsen door een echte specialist! Leidingen die niet op de juiste manier op elkaar aansluiten, die versleten zijn of verkeerd zijn aangesloten zullen na verloop van tijd vrijwel zeker in problemen resulteren. Dit wilt u natuurlijk liever voorkomen.

In Eindhhoven, maar ook ver daarbuiten, staan wij voor u klaar om alle vormen van badkamerlekkage aan te pakken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte voor uw klus, we helpen u graag. We zijn te bereiken via 0800 255 3733 en via het contactformulier.