Stankoverlast in Eindhoven?

Hangt er in uw woning een vieze rioollucht, maar kunt u niet precies achterhalen waar de stank door wordt veroorzaakt? Een klein scheurtje of breukje in een rioolbuis kan ernstige stankoverlast veroorzaken. De scheurtjes ontstaan door bijvoorbeeld een verzakking van de grond, door boomwortels die door de rioolbuis zijn gaan groeien of door de druk van een ernstige verstopping. Wat de oorzaak van de breuk ook is: de ontstane rioollekkage moet zo snel mogelijk worden verholpen om u te verlossen van de stankoverlast.

Inspectie van de riolering

In Eindhoven en omgeving kunt u bij stankoverlast in huis een beroep doen op onze vakmensen. Onze ervaren rioolspecialisten voeren een uitgebreide inspectie uit, onder andere met behulp van een speciale rioolcamera die het leidingwerk van binnenuit kan bekijken. Hierdoor wordt snel duidelijk waar het probleem zich precies bevindt en waardoor de rioolstank wordt veroorzaakt. Is het probleem duidelijk? Dan bepalen we de aanpak. Uw huis zal snel weer lekker fris ruiken.

Blijf niet langer zitten met een vieze rioollucht in uw woning, maar schakel bij stankoverlast in Eindhoven meteen onze hulp in. Maak een afspraak of neem contact op voor het aanvragen van een, we helpen u graag!