Waterlekkage in Eindhoven

Water-, riool- en afvoerleidingen lopen door en onder uw hele woning. Een lek kan dus overal ontstaan, maar is in bijna geen geval direct zichtbaar. Het leidingwerk bevindt zich immers netjes in de muur of onder de vloer. Ontstaan er in uw woning ineens vochtplekken die zich langzaam uitbreiden? Heeft u veel last van condens, of loopt de waterrekening op zonder duidelijke reden? Dan is de kans groot dat er sprake is van waterlekkage.

Bij waterlekkage bevindt water zich buiten de leiding waarin het vervoerd hoort te worden. Dit is gevaarlijk, want uw woning kan door het lekkende water ernstig beschadigd raken! Schakel daarom meteen een vakman in als u vermoedt dat er water lekt. Woont u in Eindhoven, of in de buurt van Eindhoven? Neem dan contact met KR loodgieters- en installatiebedrijf op. Wij zijn niet alleen uw verwarmingsexpert in deze regio, maar dichten daarnaast ook iedere vorm van waterlekkage in een mum van tijd.

Ieder lek snel gedicht!

Onze vakmannen hebben stuk voor stuk jarenlange ervaring op het gebied van lekkageherstel. Als u ons bedrijf inschakelt, staan wij dag en nacht voor u klaar. Er staat altijd snel een expert bij u op de stoep! Aan de hand van de situatie bepaalt hij welke aanpak het meest geschikt is. Op professionele wijze voeren we herstelwerkzaamheden uit, waarna u van het probleem verlost bent. Bel 085 - 106 15 54 of vraag vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier voor hulp in Eindhoven.