Teamfoto Installatiebedrijf Ambting
Werkzaam in Eindhoven, hoofdvestiging Oirschot

Bad plaatsen Eindhoven

Ontspanning en rust vinden in uw badkamer? Dan is een bad onmisbaar. Is uw badkamer toe aan een opknapbeurt en wilt u genieten van een luxe badkuip in Eindhoven? Overweegt u om een nieuw bad te laten plaatsen of is uw badkamer toe aan een modernere look?

Onze specialisten blijven continu op de hoogte van alle ontwikkelingen in de markt. We helpen u graag met het vinden van het allerbeste bad voor uw badkamer en uw wensen. Of u nu kiest voor een bubbelbad, jacuzzi of een eenvoudig groot ligbad zonder poespas.

Bad vervangen Eindhoven

Het vervangen van een bad is geen simpele taak. Zijn er badkuipen die op dezelfde locatie kunnen worden geïnstalleerd? Zijn er ook wijzigingen aan de leidingen nodig? Onze loodgieters komen graag langs in Eindhoven voor een situatieopname en adviseren u over de mogelijkheden.

Als u alle moeite en stress wilt vermijden, kunt u uw bad laten vervangen door onze professionele monteurs. Indien u nog vragen heeft, kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 0499 213 905 of een bericht achterlaten met het contactformulier. Wij zullen zo spoedig mogelijk bij u langskomen om alles te bespreken.

Mogelijkheden bad plaatsen in Eindhoven

Er zijn de laatste jaren ontzettend veel nieuwe baden op de markt gekomen. Er bestaan ontelbaar veel verschillende varianten met diverse vormen, afmetingen en functionaliteiten. Bij Installatiebedrijf Ambting volgen onze loodgieters altijd de nieuwste ontwikkelingen en helpen ze u graag bij het maken van een geïnformeerde keuze.

Soorten baden

Het is belangrijk om te weten welk type bad en welke afmetingen uw badkamer kunnen huisvesten. Heeft u liever een badkuip in ronde vorm of gaat uw voorkeur uit naar een langwerpige variant? Wilt u een vrijstaand bad of twijfelt u tussen een bad-douche combinatie?

Indien u geen grote badkamer heeft, kan het installeren van een bad-douche combinatie een oplossing zijn om ruimte te besparen. Het mag nooit ten koste gaan van uw comfort tijdens het baden. Laat u dus goed informeren over de verschillende mogelijkheden.

Om ruimte te besparen zou u ook kunnen kiezen voor een hoekbad. Baden met uitdagende hoeken kunnen ook prima worden aangepast aan de afmetingen van uw badkamer. Als u op zoek bent naar ruimtebesparende oplossingen, dan kunnen zowel ligbaden als hoekbaden en bad-douche combinaties worden ingebouwd.

Wanneer u op zoek bent naar een luxe en chique badkamer, is een vrijstaand bad de meest populaire keuze. Baden zijn er in allerlei vormen en afmetingen te vinden. Het is dan ook vooral belangrijk om een beeld te hebben van hoe u de badkamer in wilt richten voor u een bad laat plaatsen.

Functionaliteiten en extra's

Er zijn talloze functies en extra's beschikbaar, ongeacht het type bad en de afmetingen die u kiest. Als u geniet van het lezen van boeken in bad, dan is een boekenplankje dat buiten het bereik van de waterdruppels is een echte noodzaak. Alles is mogelijk met het juiste budget.

Wilt u graag dat uw bad ook fungeert als bubbelbad of jacuzzi? Dat is zeker mogelijk bij ons! Onze vakmensen hebben veel kennis en expertise opgebouwd met verschillende baden in Eindhoven. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 0499 213 905 om vrijblijvend te overleggen over de verschillende opties.


Over ons

Installatiebedrijf Ambting is een gerenommeerd installatiebedrijf voor al uw loodgieters- en CV-werkzaamheden en is voornamelijk werkzaam in onderstaande disciplines:Centrale VerwarmingsinstallatieEen lekker warm huis of een behaaglijk kantoor, zonder goedwerkende c.v. zijn we... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0499 213 905

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor bad plaatsen?

Over Installatiebedrijf Ambting

Installatiebedrijf Ambting is een gerenommeerd installatiebedrijf voor al uw loodgieters- en CV-werkzaamheden en is voornamelijk werkzaam in onderstaande disciplines:


Centrale Verwarmingsinstallatie
Een lekker warm huis of een behaaglijk kantoor, zonder goedwerkende c.v. zijn we nergens meer. Installatiebedrijf Ambting levert en installeert uw NEFIT c.v.-ketels, boilers, radiatoren en vloerverwarming. Er zijn ook verwarmingsmogelijkheden op zonne-energie en aardwarmte. Vraag naar de mogelijkheden.


Gas
Installatiebedrijf Ambting voor het uitvoeren van alle denkbare werkzaamheden met betrekking tot gasleidingen van uw gasinstallatie. Er is keuze uit koperen of kunststof leidingen.


Water
Installatiebedrijf Ambting zorgt voor het aanleggen van complete waterinstallaties en tevens ook het renoveren of vervangen van oude waterleidingen. Er is keuze uit koperen of kunststof waterleidingen.


Sanitair
Van een enkele kraan tot complete badkamers, Installatiebedrijf Ambting levert en installeert sanitair in samenwerking met sanitairtoonzalen in de regio.


Dakwerken
Installatiebedrijf Ambting is gespecialiseerd in het renoveren en het vernieuwen van bitumen dakbedekking. Ook geven wij uw graag advies over dakisolatie en afwerking.
Zinkwerken
Installatiebedrijf Ambting verricht allerlei zinkwerkzaamheden. Zinken goten, zinken daken, zinken deklijsten en zinken hemelwaterafvoeren.
Service en onderhoud
Installatiebedrijf Ambting verzorgt tevens service en periodiek onderhoud voor bovenstaande disciplines.


Bouwgarant,VCA,Keurmerk Kwaliteitsvakman,VGO-keur,KOMO,InstallQ,Erkend leerbedrijf,STEK-certificering,DUBO Keur,Kiwa,Keurmerk ConsuBeter