Teamfoto Installatiebedrijf Ambting
Werkzaam in Eindhoven, hoofdvestiging Oirschot

Badkamer installeren renoveren Eindhoven

Zou u uw badkamer in Eindhoven graag een modernere uitstraling willen geven? Als het leidingwerk verouderd is, de uitstraling niet meer past bij de rest van de woning of als je behoefte hebt aan meer ruimte en comfort, Start uw ochtend of avondroutine vol energie met een moderne en frisse badkamer.

Onze specialisten weten precies wat een badkamer in Eindhoven nodig heeft. Wij helpen u graag bij badkamer installatie, badkamer renovatie en badkamer verbouwing. Realiseer uw droom van een prachtige badkamer met badkamer installeren in Eindhoven.

Badkamer renoveren Eindhoven

Bij Installatiebedrijf Ambting realiseren we ons dat het renoveren van de belangrijkste kamer in uw huis een lang proces is, dat begint met een idee en een ontwerp. Bij Installatiebedrijf Ambting beseffen we dat het niet zonder overweging gebeurt wanneer u besluit om de belangrijkste ruimte in huis te renoveren. Bent u al aan het brainstormen, of heeft u nog behoefte aan inspiratie?

Laat onze badkamerspecialisten u bijstaan bij het realiseren van uw droom badkamer! Bij Installatiebedrijf Ambting hebben we een uitgebreid assortiment badkamerartikelen en een schat aan ervaring om u te helpen bij het ontwerpen, selecteren en installeren van alles wat u nodig heeft in uw ideale badkamer. U kunt erop vertrouwen dat het altijd binnen uw budget blijft.

Met Installatiebedrijf Ambting krijgt u meer dan alleen professioneel leidingwerk in uw badkamer. Bij Installatiebedrijf Ambting kunt u rekenen op vakkundige loodgieters die alles kunnen regelen, van leidingwerk tot de afwerking van het tegelwerk. Wij zorgen ervoor dat uw sanitairproblemen snel en professioneel worden opgelost.

Badkamer (ver)plaatsen Eindhoven

Wilt u graag dat uw badkamer zich in een andere ruimte van uw huis bevindt? Heeft u behoefte aan een loodgietersbedrijf dat uw nieuwbouwwoning in Eindhoven kan voorzien van een moderne badkamer? Ook dan is Installatiebedrijf Ambting in Eindhoven de juiste keuze om aan uw behoeften te voldoen.

Installatiebedrijf Ambting heeft vele jaren ervaring met het ontwerpen en installeren van badkamers. Dankzij onze goede relaties met andere partijen in de branche kunnen wij u voorzien van hoogwaardig materiaal en een breed scala aan producten. Laat onze deskundige badkamerspecialisten het werk voor u doen.

Het (ver)plaatsen van uw badkamer in Eindhoven vereist de nodige zorg en aandacht, dat begrijpen wij maar al te goed. Wij streven naar het allerbeste bij het uitvoeren van uw opdracht en doen geen concessies. Ontmoet onze installateurs en ontvang informatie over de mogelijkheden.

Installatiebedrijf Ambting: Uw badkamerspecialist in Eindhoven

Heeft u behoefte aan professionele hulp bij badkamerklussen in Eindhoven? Maak dan gebruik van de expertise en ervaring van onze badkamerspecialisten van Installatiebedrijf Ambting. Onze monteurs zijn experts op het gebied van renovatie en installatie en zijn beschikbaar om u te helpen. Als u behoefte heeft aan extra informatie of wilt u in gesprek gaan over een offerte of ontwerp, dan zijn wij er voor u.

Neem dan gerust contact met ons op! Als u nog vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken via ons contactformulier of door te bellen naar 0499 213 905. De medewerkers van Installatiebedrijf Ambting staan u graag te woord.

Werkzaamheden aan de sanitaire voorzieningen
Sanitair installeren in Eindhoven? Besteedt het uit aan Installatiebedrijf Ambting voor het beste resultaat.

Veel gestelde vragen over badkamer renovatie in Eindhoven

Wat is de prijsklasse voor het renoveren van een badkamer?

De kosten voor een badkamerrenovatie kunnen sterk variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals de omvang van de renovatie, de gewenste mate van comfort en de gebruikte materialen. Om een nauwkeurige schatting te verkrijgen, is het verstandig om een offerte aan te vragen met uw specifieke eisen, zodat de specialist deze zo gedetailleerd mogelijk kan opstellen.

Hoelang duurt het renoveren van een badkamer?

De tijd die nodig is om een badkamer te renoveren kan sterk verschillen. Dit is namelijk afhankelijk van diverse factoren, zoals de omvang, de complexiteit en eventuele onvoorziene problemen die kunnen voordoen. Houd er rekening mee dat onverwachte problemen, problemen met de levering of slechte weersomstandigheden kunnen leiden tot vertragingen. Het is belangrijk om realistische verwachtingen te hebben.

Hoe weet je wanneer je badkamer gerenoveerd moet worden?

Slijtage en veroudering, problemen met de functionaliteit, schimmel- of vochtproblemen, een verouderd ontwerp, een gebrek aan ruimte en energie-efficiëntie zijn redenen waarom een badkamer aan renovatie toe kan zijn. Met goed onderhoud kan een badkamer die goed ontworpen en gebouwd is, vele jaren meegaan voordat er sprake is van een grootschalige renovatie.


Over ons

Installatiebedrijf Ambting is een gerenommeerd installatiebedrijf voor al uw loodgieters- en CV-werkzaamheden en is voornamelijk werkzaam in onderstaande disciplines:Centrale VerwarmingsinstallatieEen lekker warm huis of een behaaglijk kantoor, zonder goedwerkende c.v. zijn we... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0499 213 905

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor badkamer installeren?

Over Installatiebedrijf Ambting

Installatiebedrijf Ambting is een gerenommeerd installatiebedrijf voor al uw loodgieters- en CV-werkzaamheden en is voornamelijk werkzaam in onderstaande disciplines:


Centrale Verwarmingsinstallatie
Een lekker warm huis of een behaaglijk kantoor, zonder goedwerkende c.v. zijn we nergens meer. Installatiebedrijf Ambting levert en installeert uw NEFIT c.v.-ketels, boilers, radiatoren en vloerverwarming. Er zijn ook verwarmingsmogelijkheden op zonne-energie en aardwarmte. Vraag naar de mogelijkheden.


Gas
Installatiebedrijf Ambting voor het uitvoeren van alle denkbare werkzaamheden met betrekking tot gasleidingen van uw gasinstallatie. Er is keuze uit koperen of kunststof leidingen.


Water
Installatiebedrijf Ambting zorgt voor het aanleggen van complete waterinstallaties en tevens ook het renoveren of vervangen van oude waterleidingen. Er is keuze uit koperen of kunststof waterleidingen.


Sanitair
Van een enkele kraan tot complete badkamers, Installatiebedrijf Ambting levert en installeert sanitair in samenwerking met sanitairtoonzalen in de regio.


Dakwerken
Installatiebedrijf Ambting is gespecialiseerd in het renoveren en het vernieuwen van bitumen dakbedekking. Ook geven wij uw graag advies over dakisolatie en afwerking.
Zinkwerken
Installatiebedrijf Ambting verricht allerlei zinkwerkzaamheden. Zinken goten, zinken daken, zinken deklijsten en zinken hemelwaterafvoeren.
Service en onderhoud
Installatiebedrijf Ambting verzorgt tevens service en periodiek onderhoud voor bovenstaande disciplines.


Bouwgarant,VCA,Keurmerk Kwaliteitsvakman,VGO-keur,KOMO,InstallQ,Erkend leerbedrijf,STEK-certificering,DUBO Keur,Kiwa,Keurmerk ConsuBeter