Teamfoto Installatiebedrijf Ambting
Leidingwerk in Eindhoven Wij staan in Eindhoven voor u klaar!
Een Loodgieter
Werkzaam in Eindhoven, hoofdvestiging Oirschot

Leidingwerk in Eindhoven

Een effectief en lekvrij leidingwerk is belangrijk voor een goede werking van bijna alle voorzieningen in huis. Een optimale en lekbestendige prestatie is van vitaal belang voor vrijwel alle faciliteiten in huis. Als loodgietersbedrijf hebben wij ons bij Installatiebedrijf Ambting gespecialiseerd in het leggen en herstellen van uw leidingwerk.

Leidingwerk wordt aangelegd en bevestigd
Installatiebedrijf Ambting staat klaar voor al het leidingwerk in uw woning.

Laat Installatiebedrijf Ambting uw leidingen (ver)leggen

Heeft u leidingen die vervangen moeten worden of die in de weg zitten voor uw woonwensen? Voorkom lekkages en schade door niet zelf met uw leidingwerk te gaan rommelen. Houd lekkages en schade buiten de deur door niet zelf met uw leidingwerk te rommelen. Laat ons team van professionals u helpen om al uw loodwerk aan te passen zodat het volledig op uw wensen aansluit.

Wij bij Installatiebedrijf Ambting hebben experts in dienst die al vele jaren ervaring hebben in het leggen en repareren van leidingen. Als u uw mensen bij ons aanmeldt, zullen wij een afspraak met u maken voor een situatieopname. Door middel van een goed doordacht plan en een gedetailleerde offerte zorgen wij ervoor dat uw visie werkelijkheid wordt.

Neem in Eindhoven contact op met Installatiebedrijf Ambting

Als uw leidingen aan vervanging toe zijn of als u ze wilt verleggen, kunt u rekenen op de vakmensen van Installatiebedrijf Ambting. Zij zorgen voor een doeltreffende aanpak. Onze toegewijde installateurs staan altijd voor u klaar om u te helpen! Voor al uw zorgen en vragen kunt u ons bereiken via 0499 213 905 of door het invullen van ons contactformulier.

Over ons

Installatiebedrijf Ambting is een gerenommeerd installatiebedrijf voor al uw loodgieters- en CV-werkzaamheden en is voornamelijk werkzaam in onderstaande disciplines:Centrale VerwarmingsinstallatieEen lekker warm huis of een behaaglijk kantoor, zonder goedwerkende c.v. zijn we... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0499 213 905

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Installatiebedrijf Ambting

Installatiebedrijf Ambting is een gerenommeerd installatiebedrijf voor al uw loodgieters- en CV-werkzaamheden en is voornamelijk werkzaam in onderstaande disciplines:


Centrale Verwarmingsinstallatie
Een lekker warm huis of een behaaglijk kantoor, zonder goedwerkende c.v. zijn we nergens meer. Installatiebedrijf Ambting levert en installeert uw NEFIT c.v.-ketels, boilers, radiatoren en vloerverwarming. Er zijn ook verwarmingsmogelijkheden op zonne-energie en aardwarmte. Vraag naar de mogelijkheden.


Gas
Installatiebedrijf Ambting voor het uitvoeren van alle denkbare werkzaamheden met betrekking tot gasleidingen van uw gasinstallatie. Er is keuze uit koperen of kunststof leidingen.


Water
Installatiebedrijf Ambting zorgt voor het aanleggen van complete waterinstallaties en tevens ook het renoveren of vervangen van oude waterleidingen. Er is keuze uit koperen of kunststof waterleidingen.


Sanitair
Van een enkele kraan tot complete badkamers, Installatiebedrijf Ambting levert en installeert sanitair in samenwerking met sanitairtoonzalen in de regio.


Dakwerken
Installatiebedrijf Ambting is gespecialiseerd in het renoveren en het vernieuwen van bitumen dakbedekking. Ook geven wij uw graag advies over dakisolatie en afwerking.
Zinkwerken
Installatiebedrijf Ambting verricht allerlei zinkwerkzaamheden. Zinken goten, zinken daken, zinken deklijsten en zinken hemelwaterafvoeren.
Service en onderhoud
Installatiebedrijf Ambting verzorgt tevens service en periodiek onderhoud voor bovenstaande disciplines.