Teamfoto Installatiebedrijf Ambting
Lekkage verhelpen in Eindhoven Wij staan in Eindhoven voor u klaar!
Een Loodgieter
Werkzaam in Eindhoven, hoofdvestiging Oirschot

Lekkage verhelpen in Eindhoven

Om schade te voorkomen, staan onze ervaren loodgieters klaar om u te helpen bij het opsporen en repareren van lekkages in Eindhoven. Onze ervaren loodgieters hebben veel kennis en ervaring in het oplossen van lekkages en het voorkomen van verdere schade. Bij Installatiebedrijf Ambting weten we alles van het repareren en vervangen van al het leidingwerk.

Er zijn twee essentiële categorieën lekkages: zichtbare lekkages en verborgen lekkages. Het is essentieel om dit onderscheid te maken om extra schade te voorkomen en de lekkage te verhelpen. Bij Installatiebedrijf Ambting zijn we altijd beschikbaar voor advies en de juiste oplossing, ook in spoedgevallen!

Zichtbare lekkages

Bij de meeste lekkages is het meteen duidelijk wat de oorzaak is, bijvoorbeeld wanneer er water uit een leiding of afvoer ontsnapt. Als er water duidelijk uit een zichtbare leiding of afvoer lekt, staan onze loodgieters van Installatiebedrijf Ambting direct paraat om de lekkage op professionele wijze te repareren. In dit soort gevallen kunnen onze vakmensen u snel helpen bij het verhelpen van de lekkage.

Onze loodgieters zijn gespecialiseerd in het op professionele wijze repareren en oplossen van lekkages in Eindhoven. Met jarenlange ervaring weten zij precies wat er nodig is om de lekkage snel en efficiënt te verhelpen. Zodra wij een melding krijgen, zijn wij snel op locatie om noodreparaties uit te voeren en verdere schade te beperken. Aarzel niet en neem contact op via 0499 213 905 om meteen een afspraak in te plannen.

Hevige lekkage in een woning
Bij lekkages in huis staan de loodgieters van Installatiebedrijf Ambting snel voor u klaar

Verborgen lekkages

Helaas is niet elke lekkage met het blote oog terug te herleiden naar zijn oorsprong. Het kan gebeuren dat de watermeter blijft lopen, terwijl de lekkage zich niet laat ontdekken. Soms betekent een vochtplek in de muur of het plafond niet per definitie dat de lekkage zich op die plaats bevindt.

Het lokaliseren van dit soort verborgen lekkages is een lastige klus voor onze loodgieters. Bij het opsporen van lekkages zonder speciale lekdetectie-apparatuur is veel hak- en breekwerk veelal vereist. Wij begrijpen natuurlijk dat dit niet wenselijk is!

Voor dergelijke situaties hebben wij door de jaren heen nauwe banden opgebouwd met betrouwbare lekdetectiebedrijven in Eindhoven. Om hak- en breekwerk tot een minimum te beperken, kunt u altijd bij ons terecht. 0800-5663443 is het nummer om te bellen voor het vinden van lekkages in Eindhoven.

Over ons

Installatiebedrijf Ambting is een gerenommeerd installatiebedrijf voor al uw loodgieters- en CV-werkzaamheden en is voornamelijk werkzaam in onderstaande disciplines:Centrale VerwarmingsinstallatieEen lekker warm huis of een behaaglijk kantoor, zonder goedwerkende c.v. zijn we... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0499 213 905

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Installatiebedrijf Ambting

Installatiebedrijf Ambting is een gerenommeerd installatiebedrijf voor al uw loodgieters- en CV-werkzaamheden en is voornamelijk werkzaam in onderstaande disciplines:


Centrale Verwarmingsinstallatie
Een lekker warm huis of een behaaglijk kantoor, zonder goedwerkende c.v. zijn we nergens meer. Installatiebedrijf Ambting levert en installeert uw NEFIT c.v.-ketels, boilers, radiatoren en vloerverwarming. Er zijn ook verwarmingsmogelijkheden op zonne-energie en aardwarmte. Vraag naar de mogelijkheden.


Gas
Installatiebedrijf Ambting voor het uitvoeren van alle denkbare werkzaamheden met betrekking tot gasleidingen van uw gasinstallatie. Er is keuze uit koperen of kunststof leidingen.


Water
Installatiebedrijf Ambting zorgt voor het aanleggen van complete waterinstallaties en tevens ook het renoveren of vervangen van oude waterleidingen. Er is keuze uit koperen of kunststof waterleidingen.


Sanitair
Van een enkele kraan tot complete badkamers, Installatiebedrijf Ambting levert en installeert sanitair in samenwerking met sanitairtoonzalen in de regio.


Dakwerken
Installatiebedrijf Ambting is gespecialiseerd in het renoveren en het vernieuwen van bitumen dakbedekking. Ook geven wij uw graag advies over dakisolatie en afwerking.
Zinkwerken
Installatiebedrijf Ambting verricht allerlei zinkwerkzaamheden. Zinken goten, zinken daken, zinken deklijsten en zinken hemelwaterafvoeren.
Service en onderhoud
Installatiebedrijf Ambting verzorgt tevens service en periodiek onderhoud voor bovenstaande disciplines.