Teamfoto Installatiebedrijf Ambting
Sanitaire voorzieningen Wij staan in Eindhoven voor u klaar!
Een Loodgieter
Werkzaam in Eindhoven, hoofdvestiging Oirschot

Sanitaire voorzieningen

De sanitaire voorzieningen in uw huis spelen mogelijk de belangrijkste rol in uw moderne wooncomfort. Met onze ervaren loodgieters bent u verzekerd van kwalitatief hoogwaardig sanitair in Eindhoven. U hoeft zich dus geen zorgen te maken en kunt al het werk met betrekking tot uw voorzieningen aan ons toevertrouwen.

Wat valt onder sanitaire voorzieningen?

Denk bijvoorbeeld aan de douche(cabine) of het bad, maar ook de wasbak en het toilet. Bijvoorbeeld de douche, het bad, de wastafel en het toilet. Het is gebruikelijk voor elke Nederlander om ongeveer een jaar van zijn/haar leven op het toilet door te brengen.

Het belang van sanitair in ons dagelijks leven wordt pas echt benadrukt als we beseffen dat we dagelijks gebruik maken van de douche, wassen en andere activiteiten. Bij Installatiebedrijf Ambting zijn we ons bewust van het grote belang van comfortabele en goed functionerende voorzieningen. Sanitaire voorzieningen is waar wij in gespecialiseerd zijn en wij assisteren u graag!

Werkzaamheden aan de sanitaire voorzieningen
Sanitair installeren in Eindhoven? Besteedt het uit aan Installatiebedrijf Ambting voor het beste resultaat.

Wat kan Installatiebedrijf Ambting voor u betekenen?

Op het gebied van sanitaire voorzieningen kunnen de loodgieters van Installatiebedrijf Ambting u met bijna alles helpen. Wij hebben ervaring met zowel het uitvoeren van reparaties als het uitvoeren van volledige renovaties. Voor verdere details kunt u een van de volgende pagina's bekijken:

Over ons

Installatiebedrijf Ambting is een gerenommeerd installatiebedrijf voor al uw loodgieters- en CV-werkzaamheden en is voornamelijk werkzaam in onderstaande disciplines:Centrale VerwarmingsinstallatieEen lekker warm huis of een behaaglijk kantoor, zonder goedwerkende c.v. zijn we... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0499 213 905

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Installatiebedrijf Ambting

Installatiebedrijf Ambting is een gerenommeerd installatiebedrijf voor al uw loodgieters- en CV-werkzaamheden en is voornamelijk werkzaam in onderstaande disciplines:


Centrale Verwarmingsinstallatie
Een lekker warm huis of een behaaglijk kantoor, zonder goedwerkende c.v. zijn we nergens meer. Installatiebedrijf Ambting levert en installeert uw NEFIT c.v.-ketels, boilers, radiatoren en vloerverwarming. Er zijn ook verwarmingsmogelijkheden op zonne-energie en aardwarmte. Vraag naar de mogelijkheden.


Gas
Installatiebedrijf Ambting voor het uitvoeren van alle denkbare werkzaamheden met betrekking tot gasleidingen van uw gasinstallatie. Er is keuze uit koperen of kunststof leidingen.


Water
Installatiebedrijf Ambting zorgt voor het aanleggen van complete waterinstallaties en tevens ook het renoveren of vervangen van oude waterleidingen. Er is keuze uit koperen of kunststof waterleidingen.


Sanitair
Van een enkele kraan tot complete badkamers, Installatiebedrijf Ambting levert en installeert sanitair in samenwerking met sanitairtoonzalen in de regio.


Dakwerken
Installatiebedrijf Ambting is gespecialiseerd in het renoveren en het vernieuwen van bitumen dakbedekking. Ook geven wij uw graag advies over dakisolatie en afwerking.




Zinkwerken
Installatiebedrijf Ambting verricht allerlei zinkwerkzaamheden. Zinken goten, zinken daken, zinken deklijsten en zinken hemelwaterafvoeren.




Service en onderhoud
Installatiebedrijf Ambting verzorgt tevens service en periodiek onderhoud voor bovenstaande disciplines.