Teamfoto Installatiebedrijf Ambting
Verwarmingswerkzaamheden Eindhoven Wij staan in Eindhoven voor u klaar!
Een Loodgieter
Werkzaam in Eindhoven, hoofdvestiging Oirschot

Verwarmingswerkzaamheden Eindhoven

Het uitvoeren van verwarmingswerk is niet voor elke loodgieter weggelegd. Dit betekent dat een loodgieter niet in staat is om elke klus aan de verwarming uit te voeren. Installatiebedrijf Ambting biedt echter altijd de beste en breedste service!

Voor alle benodigde werkzaamheden aan de radiatoren en verwarmingselementen in Eindhoven kunt u terecht bij Installatiebedrijf Ambting. Voor alle klussen betreft het plaatsen, weghalen, repareren en afkoppelen kunt u op ons rekenen. Installatiebedrijf Ambting is u graag van dienst voor uw klus.

Verwarming laten aansluiten door een monteur
Schakel een loodgieter van Installatiebedrijf Ambting in voor verwarmingswerk in Eindhoven.

Centrale- en vloerverwarming

Helaas hebben wij niet de mogelijkheid om u bij te staan bij storingen en installatie van uw centrale verwarming en vloerverwarming. Bij werkzaamheden aan warmtepompen, boilers en geisers geldt dit principe. Onze betrouwbare connecties in de loop der jaren hebben ons toegang gegeven tot professionals die hierin gespecialiseerd zijn.

Wilt u uw verwarmingsklus professioneel laten afhandelen? Indien u vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen! Indien u ons op 0800-5663443 belt, brengen wij u graag in contact met de juiste CV monteur.

Over ons

Installatiebedrijf Ambting is een gerenommeerd installatiebedrijf voor al uw loodgieters- en CV-werkzaamheden en is voornamelijk werkzaam in onderstaande disciplines:Centrale VerwarmingsinstallatieEen lekker warm huis of een behaaglijk kantoor, zonder goedwerkende c.v. zijn we... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0499 213 905

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Installatiebedrijf Ambting

Installatiebedrijf Ambting is een gerenommeerd installatiebedrijf voor al uw loodgieters- en CV-werkzaamheden en is voornamelijk werkzaam in onderstaande disciplines:


Centrale Verwarmingsinstallatie
Een lekker warm huis of een behaaglijk kantoor, zonder goedwerkende c.v. zijn we nergens meer. Installatiebedrijf Ambting levert en installeert uw NEFIT c.v.-ketels, boilers, radiatoren en vloerverwarming. Er zijn ook verwarmingsmogelijkheden op zonne-energie en aardwarmte. Vraag naar de mogelijkheden.


Gas
Installatiebedrijf Ambting voor het uitvoeren van alle denkbare werkzaamheden met betrekking tot gasleidingen van uw gasinstallatie. Er is keuze uit koperen of kunststof leidingen.


Water
Installatiebedrijf Ambting zorgt voor het aanleggen van complete waterinstallaties en tevens ook het renoveren of vervangen van oude waterleidingen. Er is keuze uit koperen of kunststof waterleidingen.


Sanitair
Van een enkele kraan tot complete badkamers, Installatiebedrijf Ambting levert en installeert sanitair in samenwerking met sanitairtoonzalen in de regio.


Dakwerken
Installatiebedrijf Ambting is gespecialiseerd in het renoveren en het vernieuwen van bitumen dakbedekking. Ook geven wij uw graag advies over dakisolatie en afwerking.
Zinkwerken
Installatiebedrijf Ambting verricht allerlei zinkwerkzaamheden. Zinken goten, zinken daken, zinken deklijsten en zinken hemelwaterafvoeren.
Service en onderhoud
Installatiebedrijf Ambting verzorgt tevens service en periodiek onderhoud voor bovenstaande disciplines.